مقایسه روغنهای رایج
هرچند که بیماریهای ناشی از شیوه زندگی در سراسر دنیا رتبه اول را دارند اما هنوز آگاهی مردم برای پیشگیری از بیماریها چندان کافی نیست؛ برای مثال، در چند سال اخیر موج عظیمی برای مقابله با مصرف روغنهای جامد که در بروز بسیاری از بیماریها نقش داشتند به راه افتاد و اگرچه تا اندازهای مفید بود و تغییراتی در عادات غذایی برخی خانوادهها ایجاد کرد ولی در این هشدارها به این نکته مهم کمتر پرداخته شد که: «فقط مایع بودن روغن کافی نیست؛ بلکه ما با انواع روغنهای مایع خوراکی روبهرو هستیم که نحوه استفادهشان با هم متفاوت است و در صورت بیتوجهی به این موضوع ممکن است با مشکل مواجه شویم.» .
بقیه در ادامه مطلب . . .
- ۰ نظر
- ۳۱ فروردين ۸۹ ، ۱۵:۲۰
- ۳۸ نمایش