خواص توت سفید
توت سفید
نحوه استفاده:
خوراکی
گیاه شناسی:
توت سفید میوه ای آبدار ، ریز ،
شیرین ، و لذیذ است.
درخت توت سفید ، بزرگ تنومند و دارای برگهای پهن است که
در تغذیه کرمهای ابریشم مورد استفاده قرار می گیرد.
قسمتهایی که در تغذیه و پزشکی مورد استفاده است عبارتند از :
میوه
برگ
شیره
پوست شاخه های تازه
توت سفید را تازه می خورند و برای مصارف زمستان آن را خشک
کرده و مانند
کشمش می خورند . در زبان عربی توت سفید را « توت الاًبیض
» گویند.
خواص :
توت سفید سرشار از املاح معدنی ،تانن ، ویتامین های A و C مواد
چربی میباشد.
جوشاندهًپوست خشک شاخه های جوان و تازه درخت توت برای لینت مزاج مفید است .
مواد غذایی توت سفید وقتی جذب بدن میشود که صبح ناشتا
یا عصر در فاصله غذایی ظهر و شام خورده شود(یعنی درست زمانی که شکم از غذا خالی است). قند
موجود در توت سفید به کسانی که مبتلا به مرض قند میباشند ضرر ندارد و
آنان غالباً به جای قند سفید مصنوعی ، چای را با توت خشک میخورند.
منبع : کتب طب سنتی
- ۸۸/۱۰/۱۱
- ۳۲ نمایش