مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

گوشت منجمد را سریع یخ‎زدایی نکنید!

سه شنبه, ۱۵ دی ۱۳۸۸، ۰۳:۱۸ ب.ظ
گوشت منجمد را سریع یخ زدایی نکنید

مدیر کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت گفت: برای این که ارزش تغذیه گوشت کاهش پیدا نکند 24 ساعت قبل از مصرف باید از محیط فریزر خارج و در محیط یخچال قرار داده شود یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به صورت تدریجی به 4 درجه رساند.

هدایت حسینی افزود: در روش انجماد سرعت رشد میکروارگانسیم ها کاهش پیدا کرده و آبی که در ماده غذایی وجود دارد و در اختیار باکتری قرار می گیرد در زمان انجماد کاهش پیدا کرده و زمان نگهداری گوشت افزایش پیدا می کند. وی گفت: گوشت را می توان در دمای منفی 18 درجه به مدت یک سال نگهداری کرد و برای این که سلول های ماهیچه ای گوشت آسیب کمتری ببیند و ارزش تغذیه ای گوشت کاهش پیدا نکند، بهتر است برای رفع انجماد آن به مدت 24 ساعت گوشت را از فریزر خارج کرده و در محیط یخچال قرار داده یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به 4 درجه برسانیم که برای پخت و پز آماده شود.در این صورت ارزش غذایی آن کاهش پیدا نمی کند.
  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی