گوشت منجمد را سریع یخزدایی نکنید!
سه شنبه, ۱۵ دی ۱۳۸۸، ۰۳:۱۸ ب.ظ

مدیر کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت گفت: برای این که ارزش تغذیه گوشت کاهش پیدا نکند 24 ساعت قبل از مصرف باید از محیط فریزر خارج و در محیط یخچال قرار داده شود یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به صورت تدریجی به 4 درجه رساند.
هدایت حسینی افزود: در روش انجماد سرعت رشد میکروارگانسیم ها کاهش پیدا کرده و آبی که در ماده غذایی وجود دارد و در اختیار باکتری قرار می گیرد در زمان انجماد کاهش پیدا کرده و زمان نگهداری گوشت افزایش پیدا می کند. وی گفت: گوشت را می توان در دمای منفی 18 درجه به مدت یک سال نگهداری کرد و برای این که سلول های ماهیچه ای گوشت آسیب کمتری ببیند و ارزش تغذیه ای گوشت کاهش پیدا نکند، بهتر است برای رفع انجماد آن به مدت 24 ساعت گوشت را از فریزر خارج کرده و در محیط یخچال قرار داده یعنی دمای گوشت را از منفی 18 درجه به 4 درجه برسانیم که برای پخت و پز آماده شود.در این صورت ارزش غذایی آن کاهش پیدا نمی کند.- ۸۸/۱۰/۱۵
- ۳۸ نمایش