مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

راه‌حلی تازه برای رهایی از خروپف

شنبه, ۲۶ دی ۱۳۸۸، ۰۸:۵۱ ق.ظ

گروهی از محققان انگلیسی دستگاه کوچکی ساخته‌اند که تنها به اندازه یک جعبه کبریت است اما مدعی هستند راهکار انقلابی برای غلبه بر خروپُف کردن محسوب می‌شود. این دستگاه در قفسه سینه افراد مستعد خروپُف کردن کاشته می‌شود و با تحریک ماهیچه‌های قلبی مسوول باز نگاه داشته شدن مسیر عبور هوا در زمان خواب و مانع از بروز عارضه خروپُف می‌شود.

این فناوری نوین کهApnex System نام دارد قابلیت‌های مختلفی دارد. محققان انگلیسی می‌گویند این دستگاه می‌تواند به صورت خودکار و در زمان به خواب رفتن یا برخاستن از خواب، روشن و خاموش شود. همچنین کاربر کلید مخصوصی در اختیار دارد که با استفاده از آن می‌تواند مکانیسم دستگاه را تنظیم کند.

گرچه این فناوری نوین هم اکنون مراحل آزمایشی خود را سپری می‌کند، اما پیش‌بینی می‌شود بزودی در بسیاری از کشورهای جهان و از سوی هزاران فردی که در حین خواب خروپُف می‌کنند به کار گرفته شود.

عارضه apnoea که از آن به «حبس نفس» یاد می‌شود از جمله مشکلات رایج در میان افراد میانسال چاق است. محققان می‌گویند چربی بیش از حد در اطراف ماهیچه‌های گردن مانع از عبور آزدانه هوای دم و بازدم در حین خواب می‌شود که اگر تحت درمان قرار نگیرد در ادامه موجب افزایش خطر بالارفتن فشار خون و حتی بروز حملات قلبی می‌شود. به گفته آنها این دستگاه کوچک دقیقا در زیر ترقوه کاشته شده و دو شاخه کوچک آن نیز در ماهیچه‌های قفسه سینه فرو برده می‌شود.

ابداع این فناوری نوین با استقبال محققان زیادی مواجه شده است. به گفته آنها دانش نهفته در این دستگاه جدید عارضه خروپُف کردن را در نطفه نگاه داشته و مانع از افزایش دامنه آن می‌شود.

البته در گذشته نیز تلاش‌های مشابهی برای کمک به افراد مستعد خروپُف کردن انجام شده است اما نتایج نهایی این طرح‌ها با مشکلات و نواقصی همراه بوده است که در برخی موارد فرد هنگام شب وجود دستگاه در بدن خود را حس می‌کرده است. همچنین در برخی نمونه‌ها، سیستم‌های به کار رفته در دستگاه از یکدیگر جدا می‌شدند. اما در این فناوری نوین اثری از این مشکلات و نواقص دیده نمی‌شود.

در حال حاضر این فناوری نوین روی چند داوطلب در آمریکا و استرالیا مورد آزمایش قرار گرفته است که در صورت موفقیت نهایی، بزودی در کشورهای مختلف جهان به کار گرفته خواهد شد.

  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی