غذای چربیسوز چه صیغهای است؟!
دوشنبه, ۲۸ دی ۱۳۸۸، ۰۶:۴۹ ق.ظ
اما اگر تصور شما بر این است که با خوردن بعضی غذاها، چربیهای بدن بلافاصله دفع شده یا میسوزند، باید آن را اصلاح کنید. این غذاها که بیشتر از گروه میوه، سبزیجات تازه و غلات سبوسدار هستند، به خاطر داشتن فیبرهای محلول در آب یا غیرمحلول در آب (مانند سیب، هویج، پرتقال) و یا به خاطر وجود یکسری مواد دیگر (مانند ویتامین C در پرتقال) و همچنین به دلیل کالری کمتر و ایجاد حس سیری زودتر، به این نام شهره شدهاند.
دقیقا به خاطر همین خاصیت است که ما در رژیم غذایی که برای افراد چاق و دارای چربی خون در نظر میگیریم، توصیه میکنیم غذاهای یاد شده مثل نان سبوسدار و میوه و سبزیجات تازه از جمله سیب را حتما استفاده کنند تا روند جذب غذایشان کندتر شود و بدن برای جبران کالری مورد نیاز خود از ذخایر چربی استفاده کرده و آن اتفاق خوب، یعنی کاهش وزن به مرور زمان رخ دهد.
بعضی از افراد از آبغوره یا سرکه سیب و یا موارد مشابه به صورت ناشتا و یا در انتهای شب به این منظور استفاده میکنند و انتظار دارند بدون اصلاح رژیم غذایی یا فعالیت متناسب، تنها با این کار لاغر شوند.
این مواد حالت اسیدی دارند و مصرفشان برای آنهایی که تاخیر هضم غذا دارند توصیه میشود و در طب سنتی ما خواصی برایشان ذکر شده است اما تصور اینکه این مواد چربیها را میسوزاند، اشتباه است و هیچ منبع کافی علمی برای دفاع از این خاصیت ذکر شده نداریم. پس به این بهانه که با خوردن چند غذا میتوان لاغر شد، نمیشود ار رژیم گرفتن و ورزش کردن شانه خالی کرد.
- ۸۸/۱۰/۲۸
- ۳۸ نمایش