مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

چرا سیب سلا‌متی می‌آورد؟

شنبه, ۳ بهمن ۱۳۸۸، ۰۶:۳۹ ق.ظ
محققان به تازگی دریافته‌اند که ماده‌ای موسوم به «پکتین» در سیب، راز سلامت‌آفرینی این میوه خوش طعم است.به گزارش ایسنا، شرح این یافته که در مجله علمی «بی.ام.سی میکروبیولوژی» منتشر شد، مبین آن است که پکتین می‌تواند تعداد میکروب‌های مفید در دستگاه گوارش را افزایش دهد.

در این تحقیق، متخصصان میکروبیولوژی دانشگاه دانمارک تاثیر مصرف سیب را روی موش‌های آزمایشگاهی با خوراندن سیب یا آب این میوه به آنها مورد بررسی قرار دادند تا دریابند که آیا مصرف این میوه می‌تواند بر میزان باکتری‌ها یا میکروب‌های مفید تاثیری داشته باشد. محققان متوجه شدند که رژیم غذایی حاوی مقادیر بالا از پکتین که در سیب به وفور یافت می‌شود، در افزایش میزان این دسته از باکتری‌های مفید دستگاه گوارش بسیار موثر است.متخصصان خاطر نشان می‌کنند که باکتری‌های مفید ماده‌ای شیمیایی به نام «بوتیریت» تولید می‌کنند که سوختی مهم برای سلول‌های دیواره روده‌ای هستند.

  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی