نیمی از کودکان مشکلات سلامت مزمن دارند
اما خبر خوب این است که در بسیاری از این کودکان بیماریهای نام برده شده پایدار نیستند و فقط 7 درصد از کودکانی که به این بیماریها دچار شده اند ظرف 6 سال آینده پس از ابتلا همچنان با آن درگیر خواهند بود.
دکتر جین وان کلیو یک متخصص کودک از بیمارستان کودکان MassGeneral در بوستون در این باره گفت : در طول زمان ما متوجه شدیم بیماریهای مزمن و چاقی در میان کودکان افزایش داشته است.
بیماریها و شرایط مزمن به آنهایی اطلاق میشود که حداقل 12 ماه فرد بیمار را درگیر کنند.بعضی از این بیماریها شامل آسم ، دیابت نوع اول ، دیابت نوع دوم ، صرع ،مشکلات قلبی ، بیماریهای آلرژیک ، بیش فعالی ، عفونتهای سینوسی ، عفونت گوش و مانند آن هستند.
دانشمندان با مطالعه سه گروه مختلف از کودکان به این نتیجه رسیدند.اولین گروه که شامل 2 هزار و 337 کودک بودند در بین سال های 1988 تا 1994 مورد تحقیق واقع شدند.گروه دوم که شامل هزار و 759 کودک بودند در بین سال های 94 تا 2000 و گروه سوم شامل 905 کودک بین سال های 2000 تا 2006 مورد بررسی قرار گرفتند.
در پایان تحقیقات مشخص شد میزان ابتلا به بیماریهای مزم در گروه اول 12.8 درصد ، در گروه دوم 25 درصد و در گروه سوم 26.6 درصد بوده است.
دانشمندان متوجه شدند گروه سوم که نزدیکترین فاصله زمانی به حال را داشته اند بیش از دیگر گروهها در طی یک دوره شش ساله به بیماریها و شرایط مزمن دچار شده اند به طوری که 51.1 درصد از آنها در این بازه زمانی به دلیل ابتلا به این بیماریها به پزشک مراجعه کرده اند.
در این تحقیقات مشخص شد خطر ابتلا به بیماریهای مزمن در میان جنس مذکر و همچنین در میان کودکانی که خودشان دارای مادر چاق بوده اند بیشتر از دیگران است.
ون کلیو در این باره گفت : بسیاری از ما فکر میکنیم بیماریهای مزمن همیشه انسان را درگیر خود خواهند کرد ، اما تحقیقات ما نشان میدهد که این گونه نیست و فقط 7 درصد کودکان بعد از 6 سال باز هم به این بیماریها مبتلا باقی میمانند.
این تحقیقات نشان میدهد کودکان بیش از هر چیزی احتیاج به آموزش عادات سالم دارند.برای آنکه سلامت عمومی جامعه بهبود پیدا کند ما باید به دلایل ریشهای آن بپردازیم و با آموزش کودکان به خوردن غذاهای سالم و ورزش کردن جامعه را به سمت سالم شدن پیش ببریم.
امروزه تعداد کودکانی که به کلسترول بالا و دیابت دچار میشوند نسبت به گذشته افزایش زیادی داشته است.برای جلوگیری از این شرایط باید تغییرات پایه ای در زندگی و غذا خوردن مردم ایجاد شود.
- ۸۸/۱۲/۰۲
- ۲۳ نمایش