خواص هندوانه
هندوانه
نحوه استفاده:
خوراکی
نام علمی:
Citrullus vulgaris
گیاه شناسی:
هندوانه گیاهی است یکساله و یک پایه ساقه آن خزنده و پیچک دارد و برگهای آن پهن با بریدگیهای عمیق
می باشد . گلهای آن کوچک و زردرنگ است . میوه آن رگدار یا دراز .پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد.
خواص داروئی:
هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و
تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .
1- هندوانه
مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند .
2- هندوانه معده را تقویت می کند .
3- پوست سفید
داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است .
4- مغز تخمه
هندوانه کرم های معده و روده را از بین
می برد.
5- هندوانه
برای ورم مثانه مفید است.
6- هندوانه بدن را تازه شاداب می
کند .
7- هندوانه
برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.
8- آب هندوانه
مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است .
9- برای خنک
کردن بدن در روزهای گرم
تابستان هندوانه را با شکر بخورید .
10-برای برطرف
کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر
خشت بخورید.
11- برای رفع
خارش بدن هندوانه را با تمبر
هندی بخورید
توضیحات :
- ۸۸/۱۲/۰۳
- ۲۸ نمایش