مصرف چای داغ سرطانزاست
دکتر رمضانی در گفتگو با ایسنا ، چاقی و افزایش وزن را از دیگر عوامل خطر سرطانها عنوان کرد و گفت: افراد چاق و دارای وزن اضافه در معرض خطر بسیاری از سرطانها از جمله کولون، کلیه، اندومتر رحم، تخمدان، پانکراس و حتی سرطان معده قرار دارند. وی تاکید کرد: جلوگیری از چاقی نه تنها مبارزه با سرطان بلکه مبارزه با بسیاری از بیماریهای غیرواگیر از جمله بیماریهای قلبی عروقی، فشار خون، بیماریهای مفصلی و سکتههای مغزی است.
دکتر رمضانی تغذیه را از دیگر عوامل خطر سرطانها عنوان کرد و گفت: تغذیه ارتباط زیادی با بروز سرطانها دارد. به عنوان مثال مصرف چای داغ سرطان زاست؛ این در حالی است که در بسیاری از استانهای کشور فرهنگ مصرف چای داغ جا افتاده است. بر این اساس فرهنگسازی در جهت پرهیز از مصرف چاغ داغ ضروری است.دکتر رمضانی وجود نیتریت در مواد غذایی را سرطانزا عنوان کرد و گفت: وجود نیتریت در آب و استفاده از آن به عنوان ماده نگهدارنده در مواد غذایی سرطانزاست. برنج دودی و ماهی دودی نیز غذاهای ایمنی نیستند و ثابت شده با بسیاری از سرطانها ارتباط دارند.
- ۸۸/۱۲/۰۴
- ۲۳ نمایش