درد کمر ممکن است توهم باشد
دانشمندان معتقدند ممکن است کمردرد به طور کلی ریشه در ذهن انسان داشته باشد و به این ترتیب افرادی که از این بیماری رنج میبرند بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت کنند.
در یک مطالعه دانشمندان متوجه شدند بیماران مبتلا به کمردردی که مشاورههای روانشناسی دریافت میکنند دو برابر افرادی که درمانهای استاندارد دریافت میکنند احساس بهبودی میکنند.
محققان معتقدند جلسات مشاوره ای برای درمان رفتار شناختی یا CBT برای کمک به این بیماران مفید است زیرا باعث میشود آنها تصورات خود را تغییر داده و به این ترتیب بتوانند احساس خود را نیز تغییر دهند.
CBT قبلا برای درمان بیماریهایی مانند فوبیا یا حملات اضطرابی و استرسی در محیط کار به کار میرفت.در این روش به بیماران کمک میشود از تفکرات منفی دوری کرده و راهی برای غلبه بر آن پیدا کنند.
پروفسور سارا لمب از دانشگاه وارویک در این باره گفت : تحقیقات ما نشان میدهد درمانهای رفتاری در درمان دردهای مزمن کمر بسیار موثر هستند.
کمر درد یکی از دردهای شایعی است که بیش از 30 درصد بزرگسالان بریتانیایی را در سال درگیر خود میکند.تخمین زده می شود سالانه بیش از 2.5 میلیون نفر به دلیل ابتلا به دردهای ناحیه کمر به پزشکان مراجعه میکنند.
در بسیاری از مردم این دردها بعد از چند روز یا چند هفته به طور خودبه خود خوب میشود ، اما برای تعداد دیگر این دردها میتواند مدتهای طولانی باقی مانده و رنج فراوانی را برای مبتلایانشان به همراه داشته باشد.
تحقیقات نشان داده حتی مشاورههای روانشناسی برای کمردرد میتواند به صورت آنلاین انجام شود.
او در ادامه گفت : هیچ داروی معجزه آسایی برای کمردرد وجود ندارد ، اما زمانی که شما متوجه میشوید بیش از 80 درصد مردم در قسمتی از زندگی خود به این بیماری دچار میشوند به فکر روشهای درمانی میافتید که بتوانید درد آنها را اندکی کاهش دهید.
در حین این تحقیق به 486 بیمار در طول 6 هفته درمانهای CBT ارائه شد ، در حالی که 233 بیمار دیگر این درمانها را دریافت نکردند.در نهایت دانشمندان متوجه شدند افرادی که درمانهای روانشناسی دریافت میکنند دو برابر گروه دیگر در دردهای کمری خود احساس بهبودی پیدا میکنند.
- ۸۸/۱۲/۰۷
- ۲۴ نمایش