ویتامینها را در آشپزخانه نگه ندارید
نتایج یک پژوهش جدید از سوی محققان دانشگاه پوردو دانشگاه پوردو نشان داد نگهداری ویتامینها و مکملها در آشپزخانه و احتمالا در فضای حمام از خواص آنها میکاهد.محققان میگویند رطوبت بالا در این فضاها میتواند خواص ویتامینها را حتی اگر در داخل جعبه بسته قرار داشته باشند، کاهش دهد.
لیزا مائورا استادیار علوم غذایی در این باره خاطر نشان کرد که مواد بلوری شامل ویتامین C برخی از انواع ویتامین B و سایر مکملهای رژیمی در معرض فرآیندی هستند که طی آن رطوبت باعث حل شدن یک جامد محلول در آب میشود.بنابراین نگهداری این مکملها دور از محیط های گرم و مرطوب به حفظ تاثیرات آنها کمک میکند. این یافته در مجله شیمی کشاورزی و تغذیه منتشر شده است.
مائور میگوید هرچند ممکن است با پایین آمدن حرارت و رطوبت ویتامین یا مکمل مورد نظر حالت جامد خود را بدست آورد اما به هر حال خواص آن طی این فرآیند آسیب دیده است. هرچند این تغییرات لزوما خطرناک نیست اما چرا باید از ویتامینی استفاده کنید که خواص آن کاهش یافته و نتیجهای را که امیدوار هستید نتوانید از آن دریافت کنید.
- ۸۸/۱۲/۱۸
- ۲۵ نمایش