چای سبز ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش میدهد
چهارشنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۸۸، ۰۸:۴۰ ق.ظ
محققان دانشگاه واشنگتن با انجام پژوهشی جدید روی 2000 زن
متوجه شدند که با نوشیدن روزانه یک فنجان یا بیشتر چای سبز خطر ابتلا به
این سرطان تا 54 درصد کاهش پیدا میکند.در پژوهش دیگری هم که توسط
محققان انستیتو ملی طب محیطی در استکهلم انجام گرفت معلوم شد که نوشیدن
روزانه دو فنجان چای سیاه نزدیک به 50 درصد خطر بروز این سرطان را کاهش
میدهد.در این
تحقیقات روی خواص ضد سرطانی هر دو نوع چای تاکید شده است که البته برای
کمک به عملکرد قلب و مغز و نیز کاهش میزان کلسترول بد در خون نیز تاثیر
چشمگیری دارند.براساس
این گزارش، اخیرا محققان از فواید بسیار چای سبز صحبتهای زیادی میکنند
به طوری که حتی چای را بهترین نوشیدنی پس از آب میدانند. چای محتوی میزان
کمی از ترکیباتی مثل کافئین است. چای سیاه و سبز هر دو از گیاه واحدی به
دست میآیند.
به گفته محققان چای سبز به سبب داشتن آنتیبیوتیکی که بیش از 100 برابر بیش از ویتامین ث و بیش از 25 برابر بیشتر از ویتامینهای موثر است، به کاهش ابتلا به سرطان کمک و با کاهش کلسترول خون از سکته قلبی جلوگیری میکند و حتی بعد از سکته قلبی نیزاز مرگ سلولها جلوگیری میکند و میزان سلولهای محافظ قلب را افزایش میدهد. این نوشیدنی از پیری جلوگیری میکند.
- ۸۸/۱۲/۱۹
- ۲۸ نمایش