سیر، عوامل بسترساز سرطان را کاهش میدهد
هر چقدر نشانههای وجود سیر در خون بیشتر باشد به همان میزان از نشانههای بروز سرطان کاسته میشود.مصرف سیر منجر به کاهش یا از بین رفتن روندی میشود که طی آن عوامل بسترساز سرطان در بدن شکل میگیرند. طی این روند که به «نیتروزاسیون» موسوم است، برخی مواد موجود در غذا و یا آبهای آلوده به ترکیبات سرطان زا تبدیل میشوند، اما مصرف سیر چنین روندی را مختل کرده و مانع از شکلگیری ترکیبات سرطانی میشود.
عامل اصلی شکلگیری روند موسوم به نیتروزاسیون ناشی از نیتراتهای موجود در برخی از انواع گوشتهای فرآورده و یا غذاهای تهیه شده در درجه حرارت بالا و یا آبهای آلوده شده توسط پسابهای کارخانجات و فعالیتهای کشاورزی است که به بدن انسان وارد میشوند.پژوهشگران دانشگاه اوهایو عقیده دارند که مصرف سیر و شکلگیری روند یاد شده که در نهایت به شکلگیری سرطان منتهی میشود، رابطهای معکوس با یکدیگر دارند. به این معنا که هر چقدر نشانههای وجود سیر در خون بیشتر باشد به همان میزان از نشانههای بروز سرطان کاسته میشود.
- ۸۸/۱۲/۲۳
- ۲۰ نمایش