وزارت بهداشت: مسافران نوروزی برای شستن ظروف از آب لوله کشی قابل شرب استفاده کنند
سید رضا غلامی (رییس اداره بهداشت اماکن وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : هر چند استفاده از مواد شوینده در شستن ظرف ها استفاده می شود اما برای آبکشی آن ، آب لوله کشی قابل شرب مطمئن تر است .
غلامی همچنین به مسافران نوروزی تاکید کرد که از آب های جاری از جمله چشمه ها و رودخانه ها برای آشامیدن ، پختن غذا و شستن ظرف ها و لباس ها استفاده نکنند . وی در خصوص آب آشامیدنی اظهارداشت : آب های بسته بندی شده بهترین گزینه برای آشامیدن در طی سفر است اما اگر آب بسته بندی در دسترس نبود ، مسافران حتما از آب های لوله کشی قابل شرب استفاده کنند .
رییس اداره بهداشت اماکن وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، همچنین به مسافران نوروزی تاکید کرد که برای پختن غذا نیز از آب لوله کشی قابل شرب استفاده کنند . وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص خرید مواد غذایی نیز گفت : مسافران باید هنگام خرید مواد غذایی ، حتما به تاریخ تولید و انقضای مواد غذایی توجه کرده و اگر در صدد خرید گوشت هستند ، توجه به مهر دامپزشکی بر روی گوشت را نیز از یاد نبرند.
- ۸۹/۰۱/۰۹
- ۲۶ نمایش