مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

تعطیلات نوروزی لبنیات زیاد مصرف کنید

چهارشنبه, ۱۱ فروردين ۱۳۸۹، ۰۸:۲۳ ق.ظ

یکی از کارشناسان امور تغذیه و غذاهای سنتی ایران، با اشاره به مصرف زیاد آجیل و خوراکی ها پر چرب در نوروز توصیه کرد: در روزهای پایانی نوروز ، مردم لبنیات غیر چرب زیاد مصرف کنند.

دکتر "محبوبه بذر افشانیان " روز چهارشنبه در سفر نوروزی به شهرکرد در گفت وگو با ایرنا افزود: مصرف لبنیات تازه به غیر از خامه، از بروز بیماری دیابت و قند خون در افراد مستعد به این نوع بیماری جلوگیری می کند و در تعطیلات نوروزی لبنیات تازه مصرف شود. وی افزود: افراد مستعد به ابتلای دیابت از خوردن پیتزا و همبرگر و نوشابه های گازدار خودداری کنند و آجیل های شور و پر چرب را در نوروز مصرف نکنند.

بذر افشانیان گفت: خوردن دوغ و سبزیجات تازه باعث عدم بروز بیماری دیابت در افراد جوان و میانسال می شود و افراد مبتلا به دیابت نوع یک و نوع دو در ایام نوروز از خوردن شیرینی خودداری کنند. این فوق تخصص بیماریهای کلیوی اظهار داشت:تغییر رژیم غذایی و چاقی افراد از عوامل دیگر بروز خطر ابتلا به بیماری دیابت و قند خون است. وی توصیه کرد:تمامی افرادی که سابقه فامیلی دیابت دارند، باید برای بررسی عدم ابتلا به دیابت هر ساله یک بار به پزشک مراجعه کنند.

بذرافشانیان گفت: استفاده از داروی " انسولین" برای مبتلایان به دیابت نوع دوم ضروری است و عدم تزریق آن به تشدید بیماری کمک خواهد کرد و هم اکنون برخی از بیماران از تزریق انسولین ابا و واهمه دارند. به گفته وی،دیابت و قندخون خفیف ،علایم مشخصی ندارد و به همین دلیل افراد باید هر چند وقت یکبار تست قند خون را انجام دهند. به گزارش ایرنا،در تعطیلات نوروزی خوردن آجیل و شیرینی در دید و بازدیدهای نوروزی به صورت یک سنت در آمده که متخصصان خوردن بیش از اندازه آجیل و شیرینی را رد کرده اند.

  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی