با پیاز و سیر به جنگ آلرژی بروید
پیاز به علت داشتن مادهای به نام کوئرستین مانند یک ضد آلرژی عمل میکند و خوردن مرتب آن به افرادی که به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک فراوانی میکند.
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف پیاز و سیر موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود و مصرف آن از آلرژیهای فصل بهار پیشگیری میکند.سید ضیاءالدین مظهری افزود: در بهار گردهافشانی درختان و گلها باعث ایجاد حساسیت میشود که بیشتر به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی به شکل خسخس، بثورات پوستی مثل کهیر، خارش و نهایتاً اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز میکند.
این متخصص تغذیه گفت: پیاز به علت داشتن مادهای به نام کوئرستین مانند یک ضد آلرژی عمل میکند و خوردن مرتب آن به افرادی که به گرده گیاهان در فصل بهار حساسیت دارند، کمک فراوانی میکند.مظهری افزود: سیر نیز تقویتکننده بسیار قوی سیستم ایمنی بدن است و به عنوان یک ماده غذایی ضدباکتری، ضد ویروس و سرطان موجب افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود. این سبزی با افزایش لنفوسیتهای T و ماکروفاژها، عوامل و ابزارهای جنگی سیستم دفاعی را تقویت میکند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: در بین دیگر سبزیهای دیگر هویج، اسفناج و سایر سبزیهای رنگی حاوی بتاکاروتن، سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیتهای فصلی جلوگیری میکنند و به طور کلی افرادی که بیشتر گیاهخواری میکنند، سیستم ایمنی قویتری دارند.
- ۸۹/۰۱/۱۴
- ۲۷ نمایش