اشتیاق شدید به کربوهیدراتها نشانه افسردگی است
اکثر متخصصان تغذیه معتقد هستند که اشتیاق به کربوهیدرات ها با سپری شدن روز افزایش می یابد.اگر برای مدتی طولانی به طور مداوم میل زیادی برای مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات ها داشته باشید و هر سختی را تحمل کنید اشتیاقی غیر طبیعی دارید و این اشتیاق نشانهای از افسردگی است.
دکتر لاله جلیلی روانشناس با بیان این مطلب گفت: اگر حالت روحی روانی فرد با مراجعه به روانشناس همچنان نامساعد باقی ماند و به نظر نرسد که مصرف کربوهیدرات ها باعث بهبود حال وی نشده است، در این صورت باید یک مشاوره پزشکی نیز داشته باشد.وی در خصوص اینکه چگونه فرد می تواند در کنار کربوهیدرات ها زندگی کند و مصرف آنها را اصلاح کند؛ تصریح کرد: اگر شما از جمله افراد مشتاق به کربوهیدرات و مواد قندی هستید، می توانید نحوه کنترل مصرف کربوهیدرات ها را یاد بگیرید و مصرف مواد قندی و کربوهیدراتی را به طور کامل قطع نکنید زیرا این موضوع حداقل برای مدت طولانی امکان پذیر نیست و حتی می تواند عوارضی را نیز به دنبال داشته باشد.
وی تاکید کرد: در رژیم های لاغری وحتی برای بیماران دیابتی باید 50 تا 55 درصد انرژی دریافتی از مواد کربوهیدراتی تامین گردد. دکتر جلیلی در ادامه یادآور شد: اکثر متخصصان تغذیه معتقد هستند که اشتیاق به کربوهیدرات ها با سپری شدن روز افزایش می یابد و در اواخر روز بیشتر می شود لذا در صبحانه و ناهار غذاهای غنی از پروتئین را مصرف نمایید. هنگام عصر یا غروب خورشید و تاریک شدن هوا حالت روحی شما نیز تحلیل می رود لذا از یک میان وعده کربوهیدراتی مانند ذرت بو داده یا بیسکویت استفاده کنید و برای شام نیز از غذاهای نانی استفاده کنید.
- ۸۹/۰۱/۱۷
- ۲۳ نمایش