با سیر به جنگ سرطان بروید
نتایج تحقیقات نشان داد مصرف سیر به حد کافی، فرایندهای سرطان زا در بدن را کاهش می دهد.
محققان دانشگاه اوهایو در تحقیقات خود بر پایه یک تست ادرار جدید دریافتند: خوردن سیر به حد کافی می تواند فرآیندهای سرطانزا را در بدن کاهش دهد. در این فرایند موسوم به نیتراتاسیون بعضی از مواد که در غذاها و آبهای آلوده وجود دارد تبدیل به ترکیبات سرطان زا می شود.نتیروسیشن به طور معمول توسط نیتراتها به وجود میآید که این نیتراتها از یکسری گوشتهای پخته شده یا روشهای آماده کردن غذا با حرارت بالا به وجود میآید. پژوهشگران این بررسی بدنبال روش بودند که با استفاده از آن دو ترکیب مختلف یکی مربوط به مصرف سیر و دیگری در رابطه با میزان خطر ابتلا به سرطان را اندازه گیری کنند.
دکتر ایدل هایسون از محققان این طرح میگوید: نتایج بررسیها نشان داد احتمال خطر ابتلا به سرطان در کسانی که بیشتر سیر مصرف می کنند کمتر بود.هایسون و همکارانش امیدوارند که بتوانند با استفاده از این آزمایش ادرار تشخیص دهند کدام مواد مغذی می تواند پروسه نیتروسیشن را متوقف کند. ممکن است نقش سیر در جلوگیری از ایجاد مواد سمی که بر پایه نیتروژن است باشد.
- ۸۹/۰۱/۱۷
- ۲۲ نمایش