«جعفری» بوی بد دهان را کم می کند
پنجشنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۸۹، ۰۵:۳۰ ق.ظ
یک متخصص تغذیه گفت: مصرف «جعفری» موجب کاهش بوی بد دهان میشود که ناشی از خستگی روزانه و نخوردن غذا است.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: «جعفری» سرشار از ویتامین C است و آهن، ویتامین D، A، فسفر، پتاسیم، ید و کلسیم در آن وجود دارد. وی گفت: «جعفری» تحریککننده اشتها است و خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک میکند. «جعفری» صفرابر، بادشکن، ادرار آور، در تنظیم سیکل قاعدگی و دفع سنگ کلیه و مثانه موثر و تببر است.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: «جعفری» سرشار از ویتامین C است و آهن، ویتامین D، A، فسفر، پتاسیم، ید و کلسیم در آن وجود دارد. وی گفت: «جعفری» تحریککننده اشتها است و خوردن چای جعفری به هضم غذا کمک میکند. «جعفری» صفرابر، بادشکن، ادرار آور، در تنظیم سیکل قاعدگی و دفع سنگ کلیه و مثانه موثر و تببر است.
این متخصص تغذیه افزود: اگر برگ جعفری به صورت آدامس جویده شود، بوی بد دهان را از بین میبرد و استفاده سیب بعد از آن برای درمان بوی دهان بسیار موثر باشد.
MAHU Thinks About Society Health
- ۸۹/۰۱/۱۹
- ۱۸ نمایش