خواص زرشک
زرشک درختچه ای است که علاوه بر میوه آن از پوست و ریشه آن هم برای درمان برخی بیماری ها استفاده می شود.
زرشک فواید بسیار زیادی دارد و می توان آن را همراه ژله یا به صورت پخته با میوه های دیگر مصرف کرد.
مصرف آن در درمان تب، اسهال و اسهال خونی مؤثر است. از آب زرشک تازه به عنوان دهانشویه برای استحکام لثه ها استفاده می شود.
پوست و ریشه آن تلخ مزه است و در دفع صفرا و ناراحتی های کبدی مؤثر است.
زرشک ملین و مسهل بوده و به هضم غذا کمک کرده و سوء هاضمه را برطرف می کند و برای بیماری فشار خون نیز مفید است.
زرشک در درمان ورم مفاصل و ناراحتی های رماتیسمی تدثیر دارد و باعث کاهش ضربان قلب، تنگی نفس و تحریک حرکت روده ای و نلراحتی برونشیتی است.
زرشک باکتری های سطح پوست را از بین برده و به درمان زخمها، کوفتگی ها، سوختگی ها، انواع جوشها و آکنه و خارش کمک می کند
توضیحات:
البته به یاد داشته باشید که در دوران بارداری از مصرف زیاد آن خودداری کنید.
- ۸۹/۰۱/۲۱
- ۱۹ نمایش