غذای گوشتی را با سبزی میل کنید
دوشنبه, ۲۳ فروردين ۱۳۸۹، ۰۳:۱۴ ب.ظ
یک متخصص تغذیه توصیه کرد: استفاده از مواد گوشتی که سرشار از پروتئین هستند، باید همراه با سبزیجات و ماهی که حاوی آنتیاکسیدان هستند مصرف شوند.
دکتر فریده زارعی در گفتگو با ایسنا گفت: استفاده از مواد گوشتی سرشار از پروتئین همراه با موادی که حاوی آنتیاکسیدان هستند، میتوانند اثرات مضری را که در هنگام پختن و سرخ شدن مواد ایجاد شدهاند را از بین برده یا کاهش دهند.دکتر زارعی افزود: موادی که سرشار از پروتئین هستند، هنگامی که پخت یا کباب میشوند، سرطانزا هستند که علت اصلی این مساله ایجاد مواد شیمیایی است. در همین راستا توصیه میشود که این مواد پروتئینی در کوتاهمدت سرخ و کباب شوند.
- ۸۹/۰۱/۲۳
- ۲۵ نمایش