خواص جو
گیاه شناسی:
جو گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا یک متر می رسد . برگهای آن متناوب و باریک و دراز و به رنگ سبز تیره می باشد .
جو از نظر کاشت به دو دسته تقسیم می شود : جو بهاره و جو پائیزه .
جو بهاره در بهار کشت می شود و احتیاج به سرمای زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه می دهد در حالیکه جو پائیزه در پائیز کشت می شود و محتاج سرمای زمستان است .
خواص داروئی:
جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است
1- غذایی بسیار مقوی است .
2- خاصیت نرم کننده دارد .
3- برای نقرس مفید است .
4- جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است .
5- ماء الشعیر برای درمان سل ،زخم های ریوی و سردرد گرم مفید است .
6- ماء الشعیر خون ساز است و زود هضم می شود.
7- جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است .
8- بیسکوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می برد.
9- سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند.
10- برای پائین آرودن کلسترول از جو استفاده کنید .
11- جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می کند .
- ۸۹/۰۱/۲۴
- ۲۰ نمایش