مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

خواص جو

سه شنبه, ۲۴ فروردين ۱۳۸۹، ۰۲:۲۹ ب.ظ

 

گیاه شناسی:

جو گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا یک متر می رسد . برگهای آن متناوب و باریک و دراز و به رنگ سبز تیره می باشد .
جو از نظر کاشت به دو دسته تقسیم می شود : جو بهاره و جو پائیزه .
جو بهاره در بهار کشت می شود و احتیاج به سرمای زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه می دهد در حالیکه جو پائیزه در پائیز کشت می شود و محتاج سرمای زمستان است .

خواص داروئی:

جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است
1- غذایی بسیار مقوی است .
2- خاصیت نرم کننده دارد .
3- برای نقرس مفید است .
4- جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به تب و کم خونی و سوء هاضمه است .
5- ماء الشعیر برای درمان سل ،‌زخم های ریوی و سردرد گرم مفید است .
6- ماء الشعیر خون ساز است و زود هضم می شود.
7-  جو را با شکر مخلوط کرده غذای خوبی برای اطفال است .
8- بیسکوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شکم درد را از بین می برد.
9- سرد مزاجان باید جو را با شکر بخورند.
10- برای پائین آرودن کلسترول از جو استفاده کنید .
11- جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می کند .

  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی