تمیزی و بهداشت زیاد بیماریزاست
دانشمندان در بررسیهای خود متوجه شدند این عامل در کشورهای توسعه یافته منجر به افزایش تعداد مبتلایان به اگزما ، کهیر ، آسم و حساسیتهای بهاره شده است.
گای دلسپس استاد دانشگاه مانتریال علت این موضوع را در پاکیزگی بیش از حد دنیای امروز میداند.
آلرژی و حساسیت میتواند توسط فاکتورهای زیادی مانند سابقه خانوادگی ، آلودگی هوا ، غذاهای فرآوری شده ، استرس و سیگار کشیدن به وجود آید ، اما پروفسور دلسپس معتقد است کمبود
باکتری در دنیای اطراف ما بزرگترین عامل ابتلا به آلرژی است.
او در این باره گفت : رابطه معکوسی بین میزان بهداشت و تعداد مبتلایان به آلرژی و بیماریهای مرتبط با سیستم ایمنی بدن انسان وجود دارد.
او که مدیر آزمایشگاه تحقیقاتی آلرژی در دانشگاه مانتریال نیز هست ادامه داد : هرچه محیط زندگی یک کودک استریلتر و ضدعفونی شده تر باشد ، به همان میزان نیز خطر ابتلا به آلرژی در او بیشتر است.
در دهه 1980 ، 10 درصد از جمعیت کشورهای غربی به آلرژی مبتلا بودند ، اما امروزه این رقم به 30 درصد رسیده است.در سال 2010 از هر ده کودک یک نفر مبتلا به آسم خواهد بود و میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری بین سالهای 1980 تا 1994 نزدیک به 28 درصد افزایش داشته است.
پروفسور دلسپس در ادامه گفت : آلرژیها و دیگر بیماریها مانند دیابت نوع اول و ام.اس زمانی پیش میآید که سیستم ایمنی بدن ما در برابر ما قرار میگیرد.
باکتریهایی که در سیستم گوارشی ما وجود دارند علاوه بر هضم غذا وظیفه آموزش سیستم ایمنی بدن ما را نیز بر عهده دارند.آنها به بدن ما آموزش میدهند که چگونه در برابر عوامل بیگانه از خود دفاع کرده و واکنش نشان دهند.این موضوع بسیار در رشد سیستم ایمنی بدن کودکان اهمیت دارد.
اگرچه که بهداشت و ضد عفونی کردن بیش از حد باعث میشود بدن ما کمتر در برابر باکتریهای مضر قرار گیرد اما در عوض باعث میشود ما کمتر در برابر میکروارگانیسمهای مفید قرار بگیریم.به همین دلیل سیستم گوارشی ما مانند گذشته قوی و کارآمد نیست و بسیاری از میکروبها و عوامل بیماریزا برای آن ناشناخته باقی میماند.
دلسپس معتقد است مصرف غذاهایی مانند ماست که مخلوطی از ارگانیسمهای مفید را در خود دارد میتواند به طور مصنوعی بدن ما را با باکتریها آشنا کند.
MAHU Thinks About Society Health
- ۸۹/۰۱/۲۸
- ۱۹ نمایش