شکلات سیاه برای بیماران کبدی مفید است
به زودی پزشکان به افرادی که مبتلا به بیماریهای کبدی هستند خوردن شکلات سیاه را تجویز خواهند کرد.
تحقیقات جدید نشان میدهد شکلات سیاه رنگ میتواند آسیبها در رگهای سیاه بیماران مبتلا به بیماریهای کبدی را کاهش دهد.
همچنین شکلات سیاه به دلیل داشتن مقادیر زیاد آنتیاکسیدان میتواند ذرات آسیب زا را از بدن خارج کرده و به این ترتیب فشار خون را در کبد کاهش دهد.
پزشکان معتقدند شکلات سیاه به دلیل داشتن آنتیاکسیدان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را نیز کاهش می دهد.
آخرین یافتهها در این زمینه در کنگره بینالمللی کلیه در سال 2010 که در شهر وین برگزار شد ارائه شده است.
پروفسور مارک تارسز استاد دانشگاه امپریال کالج لندن در این باره گفت : همراه با پیشرفتهای زیادی که در زمینه علم و تکنولوژی صورت میگیرد ، ما باید به دنبال منابع دیگری باشیم که میتواند به سلامت کلی بیماران کمک کند.
تحقیقات ما نشان میدهد رابطه معنی داری بین مصرف شکلات سیاه و فشار خون بالا در کبد وجود دارد و بیماران کبدی میتوانند برای کاهش اثرات بیماری و خطر مرگ از این ماده غذایی بهره بگیرند.
بعد از غذا خوردن جریان خون در کبد افزایش پیدا میکند ، اما در بیماران کبدی این موضوع میتواند بسیار خطرناک باشد.در این بیماران فشار خون بالاتر از حد معمول است و هرگونه افزایش اضافی میتواند منجر به به پارگی رگها و خونریزی شود.
در این تحقیقات 21 فرد مبتلا به بیماریهای پیشرفته کبدی به طور تصادفی در وعدههای غذایی خود شکلات سیاه یا سفید دریافت کردند و دانشمندان قبل و بعد از خوردن شکلات آزمایشهای گوناگونی از آنها به عمل آوردند.
دانشمندان متوجه شدند مصرف شکلات سیاه رنگ باعث افزایش فشار خون کمتری در کلیهها میشود.شکلاتهای سفید رنگ دارای فلووانوئید که خواص آنتی اکسیدانی دارد نیستند و به همین دلیل دانشمندان خوردن شکلاتهای سیاه رنگ را توصیه میکنند.
MAHU Thinks About Society Health
- ۸۹/۰۱/۲۸
- ۲۱ نمایش