مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

محققان می‌گویند: پیاز می‌تواند جایگزین طبیعی برای مواد نگهدارنده مصنوعی باشد.

برخی از ترکیبات موجود در پیاز خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی دارند. به همین دلیل می‌توان از آن به عنوان ماده‌ای طبیعی برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی استفاده کرد.محققان دانشگاه پلی تکنیک کاتالونا و دانشگاه بارسلونا در اسپانیا در پژوهش جدیدی به این خاصیت پیاز پی برده و نتایج مطالعات خود را در مجله بین‌المللی علم و فن‌آوری غذا منتشر کرده‌اند.

این پژوهشگران می‌گویند: خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی در فلاوونوئیدهای پیاز خام، آن را به گزینه مناسبی به عنوان نگهدارنده مواد خوراکی تبدیل می‌کند.این پژوهش نشان می‌دهد که فلاوونوئیدهای پیاز علاوه بر خواص مفید برای سلامتی، طول عمر مواد غذایی را افزایش می‌دهند و می‌توان به عنوان افزودنی مجاز در صنعت غذایی از آن استفاده کرد.نتایج مطالعات نشان می‌دهد که مخصوصا نوع سفید پیاز منبع مناسبی از این مواد است و رابطه مثبتی بین وجود فلاوونوئیدها و ظرفیت آنتی اکسیدانی آنها وجود دارد.

محققان دریافته‌اند؛ مواد ضد میکروبی موجود در پیاز از رشد باکتری‌های مختلف که اغلب با فاسد شدن مواد غذایی ارتباط دارند، جلوگیری می‌کنند. فلاوونوئیدهای موجود در پیاز حتی از برخی ترکیبات دیگر آن مثل ترکیبات سولفوری پایدارتر است.

  • حامد عبیری

نظرات (۱)

سلام دوست عزیز
لینک شما در ارزون شاپ تایید شد . در صورت تمایل ما را با عنوان "فروشگاه آنلاین ارزون شاپ" لینک نمایید .
WWW.ARZOONSHOP.IR
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی