اسیدهای چرب امگا - 3، میتوانند از بدن در برابر بیماری دیابت محافظت کنند
پژوهشگران آمریکایی خاطرنشان کردند که یک رژیم غذایی غنی از ماهی و سایر منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا - 3، میتواند خطر ابتلا به بیماری دیابت را در کودکانی که در خانوادهشان سابقه ابتلا به این بیماری وجود دارد را به میزان قابل ملاحظهای کاهش دهد.
دکتر جیل نوریس که نتیجه تحقیقش در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده، در این باره متذکر شد: این تاثیر مفید، نسبتا زیاد و قابل توجه است.
وی همچنین تاکید کرد: نتایج بدست آمده از این تحقیق قابل توجه است، چرا که نشان میدهد ما می توانیم از راهحلها و میانجیهای تغذیهای برای جلوگیری از ابتلا به دیابت کمک بگیریم. چندین تحقیق انجام شده بر روی حیوانات آزمایشگاهی نشان داده است که اسیدهای چرب امگا - 3 که در ماهی- روغن دانه کتان، گردو، دانه سویا و دیگر مواد غذایی یافت میشود، برای این منظور مفید و قابل استفاده هستند.
- ۸۹/۰۲/۰۶
- ۲۴ نمایش