مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

آبغوره؛ تقویت‌کننده کبد

چهارشنبه, ۵ خرداد ۱۳۸۹، ۰۵:۳۶ ق.ظ

یک متخصص تغذیه گفت: آبغوره تقویت کننده کبد است و غرغره کردن آن نیز برای برطرف کردن ورم گلو مفید است.

مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: غوره میوه نارس انگور است که طعم ترشی دارد و برای درست کردن سرکه استفاده می‌شود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. این در حالی است که سرکه حاصل از تخمیر دانه‌های انگور در تسکین خارش‌های پوستی و جلدی مؤثر است.این متخصص تغذیه افزود: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون نیز بسیار مفید است و ضمن داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی بدن اگر با سالاد مصرف شود، برای لاغری سودمند است.

صفوی گفت: البته غوره را به تنهایی نباید مصرف کرد چرا که روی معده اثر منفی می‌گذارد. زنان باردار هم باید از مصرف زیاد غوره خودداری کنند،‌ چون غوره ادرارآور است و امکان سقط جنین وجود دارد.

  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی