آبغوره؛ تقویتکننده کبد
چهارشنبه, ۵ خرداد ۱۳۸۹، ۰۵:۳۶ ق.ظ
یک متخصص تغذیه گفت: آبغوره تقویت کننده کبد است و غرغره کردن آن نیز برای برطرف کردن ورم گلو مفید است.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: غوره میوه نارس انگور است که طعم ترشی دارد و برای درست کردن سرکه استفاده میشود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. این در حالی است که سرکه حاصل از تخمیر دانههای انگور در تسکین خارشهای پوستی و جلدی مؤثر است.این متخصص تغذیه افزود: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون نیز بسیار مفید است و ضمن داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی بدن اگر با سالاد مصرف شود، برای لاغری سودمند است.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: غوره میوه نارس انگور است که طعم ترشی دارد و برای درست کردن سرکه استفاده میشود و از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است. این در حالی است که سرکه حاصل از تخمیر دانههای انگور در تسکین خارشهای پوستی و جلدی مؤثر است.این متخصص تغذیه افزود: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون نیز بسیار مفید است و ضمن داشتن خاصیت ضد عفونی کنندگی بدن اگر با سالاد مصرف شود، برای لاغری سودمند است.
صفوی گفت: البته غوره را به تنهایی نباید مصرف کرد چرا که روی معده اثر منفی میگذارد. زنان باردار هم باید از مصرف زیاد غوره خودداری کنند، چون غوره ادرارآور است و امکان سقط جنین وجود دارد.
- ۸۹/۰۳/۰۵
- ۱۹ نمایش