قهوه خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش میدهد
تحقیقات جدید نشان میدهد نوشیدن قهوه میتواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد.
دانشمندان با بازبینی همه شواهدی که در دسترس داشتند متوجه شدند نوشیدن قهوه به طور مرتب و دو یا سه فنجان در روز خطر ابتلا به این بیماری را تا یک چهارم کاهش میدهد.بیش از 120 هزار نفر در بریتانیا از این بیماری عصبی ناتوان کننده رنج میبرند. در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد چرا که دانشمندان نمیدانند چه چیزی باعث ابتلا به پارکینسون میشود. در آخرین تحقیقات ، 26 مطالعه که مرتبط با این بیماری بودند مورد بازبینی قرار گرفت. با تطبیق نتایج این مطالعات، محققان متوجه شدند افرادی که قهوه مینوشند احتمال ابتلا به این بیماری را تا 25 درصد کاهش میدهند.
همچنین دانشمندان متوجه رابطه مستقیم بین میزان قهوه نوشیده شده و میزان اثر محافظتی آن شدند به طوری که کاهش 25 درصدی ابتلا به بیماری پارکینسون در بین افرادی دیده شد که هر روز دو یا سه مرتبه قهوه مینوشیدند. بر پایه همین تحقیقات، دانشمندان دانشگاه پورتو در پرتغال اعلام کردند: این مطالعه رابطه بین مصرف کافئین و کاهش احتمال ابتلا به پارکینسون را تائید میکند.این یافتهها در نشریه بیماری آلزایمر به چاپ رسیده است.
اوایل این ماه مطالعه مشابهی در همین نشریه به چاپ رسیده بود که نشان میداد نوشیدن قهوه میتواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را نیز کاهش دهد.دکتر یوآن پاول مدیر اجرایی سازمان قهوه بریتانیا در این باره گفت: این ارزیابیها بر پایه تحقیقات دقیق در این زمینه صورت گرفته است. با وجود آن که نتایج حاصل از آنها بسیار امیدبخش است اما باید بررسیهای بیشتری صورت گیرد تا مکانیسم نهفته در این تاثیر قهوه مشخص شود.
حالا یک فنجان قهوه میل دارید؟
- ۸۹/۰۳/۲۰
- ۱۷ نمایش