توصیههای بهداشتی برای سفرهای تابستانی
معصومیاصل با بیان اینکه استفاده از میوهها و سبزیجات آلوده یکی از مهمترین عوامل ابتلا به بیماریهای گوارشی است، گفت: شستشوی کامل و ضدعفونی شده سبزیها و میوهها باید در 4مرحله صورت گیرد. وی گفت: در مرحله اول باید گل و لای سبزیها و میوهجات با آب شسته شود، در بخش دوم چند قطره مایع ظرفشویی به مدت 5 دقیقه به آن اضافه شود، در قسمت سوم پس از آبکشی، یک قاشق مرباخوری پرکلرین یا مایع ضدعفونی سبزیجات به مدت 5 دقیقه به آن اضافه کنند و در مرحله آخر آنها را به طور کامل آبکشی کنند.
رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و مواد غذایی به افراد توصیه کرد: در صورت ابتلا به بیماریهای اسهالی در اسرع وقت به پزشک مراجعه کرده و از خود درمانی و مصرف آنتیبیوتیک خودداری کنند.معصومیاصل، استفاده از مایعات مناسب مانند دوغ، چای و مایع ORS را برای درمان اسهال مناسب عنوان کرد و خاطرنشان کرد مصرف نوشابه و آبمیوههای صنعتی، اسهال و استفراغ را تشدید میکند.
- ۸۹/۰۳/۲۶
- ۲۷ نمایش