مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

شستن میوه و سبزی در 4 مرحله

شنبه, ۲۹ خرداد ۱۳۸۹، ۰۶:۳۲ ق.ظ

شستن میوه و سبزی - mahu.blogfa.com

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی وزارت بهداشت با بیان این که استفاده از میوه‌ها و سبزیجات آلوده یکی از مهم‌ترین عوامل ابتلا به بیماری‌های گوارشی است، بر شستشوی کامل و ضدعفونی شده سبزی‌ها و میوه‌ها تاکید و نحوه صحیح شستن میوه‌ها و سبزی‌ها را در 4 مرحله تشریح کرد.

معصومی‌اصل گفت: در مرحله اول باید گل و لای سبزی‌ها و میوه‌جات با آب شسته شود. در مرحله دوم چند قطره مایع ظرفشویی به مدت 5 دقیقه به آن اضافه شود در مرحله سوم پس از آبکشی، یک قاشق مرباخوری پرکلرین یا مایع ضدعفونی سبزیجات به مدت 5 دقیقه به آن اضافه کنند و در مرحله آخر آنها را به طور کامل آبکشی کنند.

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی وزارت بهداشت استفاده از مایعات مناسب مانند دوغ، چای، و مایع ORS را برای درمان اسهال مناسب عنوان کرد و گفت: صرف نوشابه و آب ‌میوه‌های صنعتی، اسهال و استفراغ را تشدید می‌کند.

بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی، بیماری‌هایی هستند که دستگاه گوارش را درگیر می‌کنند. عامل ایجاد این بیماری‌ها مانند بیماری اسهال یا اسهال خونی، باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌ها هستند و با رعایت نکات بهداشت فردی و بهداشت آب و مواد غذایی می‌توان به‌طور کامل از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کرد.

  • حامد عبیری

نظرات (۱)

سلام خوبی؟ سلامتی؟ با چند تا مطلب بروز هستم خوشحال میشم حضورتو در تارنما ببینم موفق باشی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی