مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

درمان تنگی نفس با زیره و بارهنگ

دوشنبه, ۱۸ مرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۰۲ ب.ظ

آسم - mahu.ir

مبتلایان به آسم یا تنگی نفس باید همیشه قبل از سیر‌شدن از غذا دست بکشند و نباید بلافاصله بعد از غذا آب بنوشند و پس از دو ساعت بهتر است آب مصرف کنند و همچنین در نوشیدن آب نباید افراط و زیاده‌روی شود. بلافاصله بعد از صرف غذا بهتر است نخوابند و ماساژ سینه و پهلو با کف دست یا با حوله مفید است. این عامل درحکم بادکش است و اگر محل گفته شده را با کوبیده و نرم شده کف دریا ماساژ دهند بهتر است. درصورتی که از ماساژ ناراحت می‌شوند می‌توانند محل‌های مذکور را با روغن یاسمین یا روغن گل شب‌بو ماساژ دهند و مالش باید به‌تدریج از ملایم شروع شده و کم‌کم با قوت بیشتری ادامه داده شود. درضمن از غذاها و داروهایی که باعث زیادشدن ادرار می‌شود، پرهیز کنند زیرا باعث غلظت خون و اخلاط درون ریه می‌شود. هوای بسیار گرم و بسیار سرد برای ریه مضر است.

به‌عنوان درمان گل بنفشه و عصاره شیرین‌بیان از هرکدام 10گرم، غاریقون و کتیرا از هرکدام 5گرم. همه را نرم کوبیده و روزی سه قاشق مرباخوری میل کنید، یا اینکه پس از نرم کوبیده شدن داروها را با 200گرم عسل مخلوط و هرصبح، ظهر و شب هرمرتبه یک قاشق‌ مصرف کنید.

پنج گرم زیره را نرم بسابید درنصف استکان سرکه حل کرده، همه را دریک لیوان آب‌جوشیده ریخته، روزی چهارقاشق غذاخوری میل کنید.

100گرم گل زوفا را بجوشانید و آب صاف کرده آن را در 250گرم نبات ریخته و مقداری از آن را به مدت دو هفته هرصبح، ظهر و شب از آن مصرف کنید.

هر روز بارهنگ،‌ قدومه شیرازی، تخم بالنگو و تخم مرو از هرکدام مساوی تمیز کرده و بجوشانید، دانه آب و لعاب آن را با هم یک استکان بخورید.

سریشم ماهی را در آب بجوشانید و حل شده آن را میل کنید.

مقدار زیادی به‌دانه را درآب جوش ریخته و در 24ساعت، 48مرتبه و هربار یک قاشق مرباخوری از لعاب آن را بخورید.

یک هفته ناشتا هر روز مقداری ریشه شیرین‌بیان پوست کنده را با مقداری تخم شلغم بجوشانید و آب صاف کرده آن را بخورید.

هر روز شیرخنک را به مقدار زیاد بخورید.

انجیر 20دانه، مویز 50گرم، تخم شنبلیله، گل زوفا و ریشه شیرین بیان از هرکدام 15گرم، ریشه ایرسا 20گرم، ریشه کرفس و ریشه بادیان، تخم انجره، پودینه و فراسیون هرکدام 15گرم، پرسیاوشان 20گرم همه را نیمکوب کرده و به 20قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس انجیر و مویز را به هر قسمت اضافه کنید و هر روز یک قسمت از آن را جوشانده، صبح و عصر آبش را میل کنید.


  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی