روغن نارگیل، چربیها را آب میکند
یک تحقیق جدید حاکیست؛ رژیم غذایی غنی از روغن نارگیل هم چربیها را از بین میبرد و هم از بدن در برابر مقاومت انسولینی محافظت میکند.این پژوهش همچنین توجیه میکند که چطور اسیدهای چرب زنجیرهای متوسط موجود در روغن نارگیل در رژیم غذایی میتواند به از دست دادن چربی در بدن کمک کند.به گفته متخصصان؛ چاقی و مقاومت انسولینی فاکتورهای مهمی هستند که به بروز دیابت نوع دوم منجر میشوند.
نیگل تورمز و جیمینگ یی دو محقق انستیتو تحقیقات پزشکی گاروان در سیدنی، متابولیسم چربی و مقاومت انسولینی را در موشهای آزمایشگاهی که روغن نارگیل مصرف کرده بودند با موشهایی که رژیم غذایی آنها بر اساس گوشت پرچرب بود، مورد مقایسه قرار دادند.
به گزارش روزنامه تایمز، محققان دریافتند: برخلاف اسیدهای چرب زنجیره بلند که در چربیهای حیوانی یافت میشوند، اسیدهای چرب زنجیره متوسط به قدری کوچک هستند که بتوانند وارد میتوکندری شوند. میتوکندریها نیروگاههای سوخت انرژی در درون سلول هستند که در آنها اسیدهای چرب متوسط میتوانند مستقیما به انرژی تبدیل شوند.
- ۸۹/۰۵/۱۹
- ۱۷ نمایش