کاهش سن بلوغ دختران
تحقیقات نشان میدهد به دلیل افزایش چاقی در میان نوجوانان، سن رسیدن به بلوغ در دختران کاهش یافته است.
محققان بیمارستان کودکان سینسیناتی مطالعاتی را روی 1200 دختر 7 و 8 ساله در سینسیناتی، نیویورک و سانفرانسیسکو انجام دادند تا سن رسیدن به بلوغ را بررسی کنند. مشابه این مطالعات در سال 1997 هم انجام شده بود.
با انجام این تحقیقات دانشمندان متوجه شدند نزدیک به 10 درصد از کودکان 7 ساله علائم رسیدن به سن بلوغ را از خود نشان دادند، در حالی که این رقم در سال 1997 نزدیک به 5 درصد بود.
در بین دختران 8 ساله نیز، 18 درصد به سن بلوغ رسیدند که در سال 1997 این میزان نزدیک به 11 درصد بوده است.
فرانک بیرو یکی از محققان افزایش میزان چاقی را یکی از مهمترین دلایل کاهش رسیدن به سن بلوغ میداند.
تیم تحقیقاتی او متوجه شدند دختران چاقتر که دارای شاخص جرمی بیشتری هستند با احتمال بیشتری نسبت به همتایان لاغرتر خود زودتر به سن بلوغ میرسند. شاخص جرمی عدد خاصی است که با تقسیم وزن بر مجذور قد به دست میآید.
البته پزشکان بیشتر نگران اثرات روانی و فیزیکی هستند که دخترانی که زودتر از موعد مقرر به سن بلوغ میرسند تجربه میکنند.
تحقیقات نشان داده است دخترانی که در سنین پایین بلوغ را تجربه میکنند با احتمال بیشتری به مشکلات روانی مانند افسردگی دچار میشوند.
برای مثال با دختر 11 سالهای که مانند دخترهای 15 یا 16 ساله به نظر میرسد، مانند دخترهایی با همین سن رفتار و برخورد میشود اما ممکن است این دختر هنوز آمادگی مواجهه با این برخوردها را پیدا نکرده باشد. تغییرات جسمی این دختران به این معنا نیست که آنها از لحاظ روانی هم به اندازه کافی به رشد و بلوغ رسیده باشند.
دانشمندان معتقدند چاقی یکی از مهمترین دلایل کاهش رسیدن به سن بلوغ در میان دختران است. در مطالعه دوم، دکتر میلرد مایسونت از دانشگاه اموری متوجه شد افزایش سریع وزن در دوران طفولیت که یکی از شاخصهای دقیق پیشبینی چاقی در سنین بالاتر است به بلوغ زودرس دختران مرتبط است.
- ۸۹/۰۵/۱۹
- ۲۳ نمایش