تاریخ پزشکی جهان (31 آگوست - 9 شهریور)
در سال 1786 در چنین روزی میشل اوژن شورول شیمیدان فرانسوی و بنیانگذار شیمی چربی ها به دنیا آمد.
وی کاشف اسیدهای چرب و استئارین و مخترع شمع های جدید بر مبنای استئارین است. استئارین باعث استقامت شمع شده و موجب می شود که شمع دیرتر آب شود. اگر مقدار استئارین بیشتر از حد معمول باشد، شمع، حالت صابونی به خود می گیرد. پدر شورول شماع بود و شورول نیز مدتها به این کار مشغول بود. بعد از اتمام تحصیلاتش، به تحقیقات شیمیایی پرداخت و طریقه تجزیه” مواد چربی و روغنهای نباتی و حیوانی “را کشف کرد و شمع گچی را اختراع کرد. شورول نخستین کسی بود که وجود قند در ادرار را کشف کرد. او که بیش از 102سال عمر کرد مخترع و نام گذاری کننده مارگارین نیز محسوب می شود.
مارگارین همان کره گیاهی است که از روغن و آب تشکیل شده است. بدین ترتیب که روغن های مایع گیاهی را با آب و یکسری مواد افزودنی نظیر شیرخشک، امولسی فایر، بتا کاروتن و اسانس ترکیب کرده و مارگارین تولید می کنند. تفاوت مارگارین با کره طبیعی در نوع روغن اش است. کره به صورت طبیعی حاوی آب و روغن شیر است ولی مارگارین همان طوری که گفته شد از روغن گیاهی تولید می شود.
31 آگوست 1821 نیز “هرمان لودویک فردیناند فون هلمهولتز”، دانشمند آلمانی، که تحقیقات فراوانی در زمینه فیزیولوژی، الکترودینامیک، ریاضیات، اپتیک و هواشناسی انجام داد، چشم به جهان گشود.
فون هلمهولتز، در سال 1850 سرعت هدایت جریان عصبی در طول یک عصب را اندازه گیری کرد و در 1851 افتالموسکوپ را ساخت. توسط افتالموسکوپ ، چشم پزشک می تواند پشت چشم (ته چشم) را ببیند و بدینوسیله می تواند تشخیص دهد که عصب بینایی، سالم است و آسیبی به آن نرسیده. تست میدان بینایی (پریمتری) برای تشخیص نقاط کور انجام می شود و در صورت لزوم، آزمایش های دیگری هم انجام می گیرد. هلمهولتز، عملکرد حلزون در گوش داخلی را کشف و تئوری یانگ را در زمینه دید رنگی تکمیل کرد.
- ۸۹/۰۶/۰۹
- ۸۳ نمایش
خیلی خوشم امد
می خوام باشما تبادل لینک کنم
خوشحال می شم اگه تبادل لینک کنید
http://ghoory.com/?page_id=2050 بزرگترین سایت سرگرمی و آموزشی
فارسی زبانان
www.ghoory.com