مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

اصول کلی تغذیه بیماران قلبی

سه شنبه, ۳ آبان ۱۳۹۰، ۰۴:۳۲ ب.ظ

تغذیه بیماران قلبی - mahu.ir

یک رژیم غذایی مناسب که بتواند ریسک حوادث قلبی و عروقی را ۳۰% کاهش دهد باید حاوی فیبر و ریز مغزی فراوان و چربی غیر اشباع حاوی امگا۳ در حد متوسط و اسید چرب اشباع یا ترانس و قند و نشاسته در حد کم باشد. مصرف میوه و سبزی حداقل سه بار در روز ۲۷% ریسک حوادث قلبی را نسبت به مصرف یکبار در روز بیشتر کاهش می‌دهد. بعضی مطالعات نیز مصرف حداقل ۵ قسمت میوه و سبزی در روز را توصیه می‌کنند.

مصرف غلات کامل و فیبر با کاهش ریسک بیماری قلبی همراه است. غلات کامل حاوی فیبروویتامین و امگا۳ و موادمعدنی هستند. مصرف رژیم‌های پر از قند و کربوهیدرات خطر بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش داده و باعث افزایش سطح تری گلیسیرید پس از غذا می‌شود. مصرف حداقل ۳بار در روز غلات کامل خطر بیماری عروق کرونر را۲۷ % کاهش می‌دهد.

مصرف حبوبات در بعضی مطالعات باعث کاهش ریسک شده است. البته هنوز شواهد قطعی در رابطه با مصرف سویا اثبات نشده است علی رغم اینکه سویا سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد.


مجله اینترنتی رویش - www.mahu.ir

  • حامد عبیری

نظرات (۱)

از این سایت دیدن کنید:

امکانات سایت:
1.تبادل لینک اتوماتیک
2.چت روم
3.مطالب مفید و خواندنی
4.تخمین طول عمر

باتشکر
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی