دکتر فرزین هادی زاده افزود:" کروسین ماده رنگی زعفران است که خاصیت آنتی اکسیدان ، ضد سرطان ، ضد درد و ضد التهاب دارد و دستیابی به این ماده دارویی پرکاربرد در پژوهشکده بوعلی مشهد در مدت پنج سال محقق شده است."
- ۰ نظر
- ۳۰ بهمن ۸۸ ، ۱۶:۴۱
- ۳۸ نمایش
دکتر فرزین هادی زاده افزود:" کروسین ماده رنگی زعفران است که خاصیت آنتی اکسیدان ، ضد سرطان ، ضد درد و ضد التهاب دارد و دستیابی به این ماده دارویی پرکاربرد در پژوهشکده بوعلی مشهد در مدت پنج سال محقق شده است."
تحقیقات 30 ساله دانشمندان نشان میدهد آسپیرین میتواند خطر مرگ بر اثر سرطان سینه را کاهش دهد.
دانشمندان در طی این تحقیقات متوجه شدند زنانی که دو بار در هفته آسپیرین مصرف میکنند خطر مرگ بر اثر سرطان سینه را تا 71 درصد کاهش میدهند.محققان مرکز پزشکی هاروارد همچنین متوجه شدند مصرف آسپیرین باعث میشود گسترش سرطان در بدن به میزان 60 درصد کاهش داشته باشد.
بقیه در ادامه مطلب . . .
واکسیناسیون سراسری هپاتیت B در سه نوبت انجام میشود که برای حصول ایمنی
کامل علیه این بیماری، انجام واکسیناسیون در هر سه نوبت ضروری است.
محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر با اعلام این خبر گفت: در ادامه برنامه پوششدهی نوجوانان متولد سالهای 68 تا 71 علیه بیماری هپاتیت B که از چهارسال پیش آغاز شده است، آخرین گروه سنی یعنی متولدان سال 1371 علیه این بیماری واکسینه میشوند.وی افزود: نوبت اول این واکسیناسیون از اول بهمن به مدت 10 روز انجام شد و نوبت دوم این واکسیناسیون نیز از روز شنبه اول اسفندماه آغاز شده و به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت.
به گفته گویا در نوبت اول این واکسیناسیون در ماه گذشته حدود یک میلیون و 20 هزار نفر علیه بیماری هپاتیت B واکسینه شدهاند که تعدادی از متولدان سالهای 68، 69 و 70 که به هر دلیلی در برنامههای قبلی، موفق به دریافت واکسن نشده بودند نیز در این مرحله واکسینه شدهاند.رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با اشاره به رایگان بودن واکسیناسیون هپاتیت B خاطرنشان کرد: واکسیناسیون سراسری هپاتیت B در سه نوبت انجام میشود که برای حصول ایمنی کامل علیه این بیماری، انجام واکسیناسیون در هر سه نوبت ضروری است.
تحقیقات نشان میدهد نزدیک به یک سوم مردم به قدری در مورد وضعیت مالی خود نگران هستند که روی وضعیت سلامت و روابطشان تاثیر منفی گذاشته است.
در این تحقیقات که در سایت moneybasics.co.uk منتشر شده است یک سوم افرادی که در مطالعات شرکت داشته اند اعلام کردند ، آنها همیشه در مورد وضعیت مالی خود نگران هستند واین موضوع منجر به بروز مشکلاتی مانند افسردگی، بیخوابی و بحث و جدل با هسرشان شده است.
بقیه در ادامه مطلب . . .
تحقیقات تازه محققان حاکی است:" افرادی که به افسردگی و اضطراب مبتلا هستند به احتمال زیاد برای نشان دادن وضعیت ذهنی خود از رنگ خاکستری بیشتراز آبی استفاده می کنند." پیتر هورول، یکی ازکارکنان بیمارستان در منچستر شمالی با همکاری دانشگاه منچستر انگلیس، ساز و کاری را تدارک دید تا افراد یک تحقیق رنگی در پاسخ به سوالات ارائه شده انتخاب کنند.
این گروه با انتشار اطلاعیه ای نتایج تحقیق خود را مطرح کردند که براساس آن " رنگها به صورت مکرر برای توصیف احساسات استفاده می شوند، مثل اینکه رنگ سبز در بلوز افراد نشان دهنده حسادت در آنها است."در این مطالعه محققان یک چرخ ازرنگ با شدت مختلف از جمله از فام های خاکستری ایجاد کردند، سپس از گروه شرکت کننده در تحقیق که هیچ گونه اضطراب و افسردگی نداشتند خواستند تا رنگی را که اغلب آن را احساس می کنند انتخاب کنند.
این گزارش حاکی است:" این آزمایش با افراد مضطرب و افسرده تکرار شد و اغلب افراد همان رنگهای شرکت کنندگان سالم، مانند زرد و یا آبی را انتخاب کردند.اما هنگامی که از آنها خواسته شد تا بگویند که کدام رنگ نمایانگر خلق و خوی شماست، آنها رنگ خاکستری را انتخاب کردند."بر این اساس " انتخاب انجام شده برخلاف انتخاب افراد سالم بود که تمایل به رنگ زرد داشتند."
نتایج این مطالعه در تحقیقات پزشکی رفتار شناسی " بی.ام .سی " به چاپ رسیده است.
معاون مرکز مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران هشدار داد: مصرف
خودسرانه داروهای آرام بخش در درازمدت زمینه ساز اعتیاد به مواد مخدر،
بیماریهای روحی و فراموشی است .
دکتر" آذرخش مکری " افزود: مصرف این داروها همچنین بر روی سیستم مغز اثر نامطلوبی دارد و توانایی ذهن را کند می کند.
وی
با بیان اینکه مردم تصور می کنند داروهای آرام بخش موجب تسکین درد می شود،
اظهار داشت : مردم باید به این مطلب توجه داشته باشند که مصرف خودسرانه و
بیش از حد این داروها بسیار شدیدتر از اعتیاد به مواد مخدر است. به
گفته مکری ، اکنون سیستم نظارتی دقیقی در داروخانه ها وجود ندارد و بسیاری
افراد با چانه زنی چند بسته دارو مانند دیازپام از داروخانه می خرند. وی
افزود:در تمام کشورهای توسعه یافته دنیا پخش دارو نظاممند و کنترل شده
است و به بیماران حتی یک قرص آرام بخش بدون نسخه پزشک داده نمیشود.
در چنین روزی در سال 1626 “فرانچسکو ردی” پزشک و شاعر ایتالیایی به دنیا آمد.
ردی، نخستین کسی بود که نشان داد لاروها و بچه قورباغه ها خود به خود به وجود نمی آیند. قرن ششم تا قرن چهارم قبل از میلاد،ارسطو فکر می کرد که امکان دارد گونه های مختلفی از جانداران به توالی یکدیگر به وجود آمده و ظهورشان به صورت تصادفی و بدون ارتباط با یکدیگر صورت نگرفته باشد. در آن زمان تاریخی بودن ماهیت توالی و پیوستگی جانداران البته ناشناخته بود. ردی با استفاده از آزمایشاتی نشان داد که جانداران نمی توانند از مواد بی جان به وجود بیایند و نظریه خلق الساعه بودن را رد کرد.
نظریه خلق الساعه بودن به کمک آزمایشات پاستور کاملا بی اعتبار شد . در میان فلاسفه مسلمان در عصر طلایی تمدن اسلامی ابن سینا نظریه خلق الساعه را به گونه ای رد می کند و هم اوست که می گوید گاهی باورها راجع به مسائل ماورایی غیرعقلانی است که در این موارد او با استناد به کتاب و سنت در پی توجیه آنها برمی آید. نظریه خلق الساعه اگر چه از لحاظ عقلی نظریه ای باطل است اما در نزد فلاسفه اسلامی توجیه فلسفی دارد.
نماد +H علامتی است که از سوی برخی آیندهنگرها برای تفکیک دادن و مشخص کردن نسخه ارتقا یافتهای از بشریت به کار گرفته میشود، یعنی آنهایی که دوست دارند فعالیت بهتر مغزی داشته باشند.
بقیه در ادامه مطلب . . .
آزمایشهای غربالگری معمول بخشی از پیشگیری پایهای از بیماریها هستند.
این آزمایشها بدون اینکه فرد علامتی داشته باشد، به صورت روتین برای تشخیص زودرس بیماریها انجام میشود.مردان در طول زندگی برای حفظ سلامت خود باید آزمایشهای غربالگری را انجام دهند. از جمله بیماریهایی که مردان باید در طول عمر برای آن مورد آزمایش قرار گیرند تا سلامتشان را حفظ کنند، اینها هستند . . .
بقیه در ادامه مطلب . . .
در چنین روزی در سال 1862 “پیر فیدل برتونو” پزشک و اپیدمیولوژیست فرانسوی درگذشت.
برتونو از نخستین توصیف کنندگان بیماری “دیفتری” و همچنین نخستین کسی است که توانسته یک تراکئوتومی موفق نجات بخش (برای یک مبتلا به دیفتری) انجام دهد. همچنین برتونو نخستین کسی است که حصبه (تیفوئید) را از تیفوس تمیز داد. تیفوئید (حصبه) یک بیماری حاد باکتریال است که عامل آن باکتری به نام سالمونلاتیفی (Salmonella typhi) است. تیفوس نیز بر اثر یک باکتری با نام ریچتس (Richetisa) که شپش ناقل آن است، پدید می آید.
در سال 1790 هم در چنین روزی، “مارشال هال” پزشک و فیزیولوژیست انگلیسی و شارح و نامگذاری کننده رفلکس های عصبی در پاسخ به محرک ها، به دنیا آمد.
تاکنون چندین نفر از فیزیولوژیست های اولیه خدمتهای قابل توجهی به مطالعه درباره کارکردهای مغز کرده اند.کار آنان به سبب کشف مناطق خاص مغز و توسعه روش های تحقیق که بعدها به طور گسترده ای در روانشناسی فیزیولوژیکی به کار بسته شد، برای روانشناسی اهمیت دارد.
یکی از پیشروان پژوهش درباره رفتار بازتابی، مارشال هال بود که در لندن کار می کرد. هال، مشاهده کرد چنانچه پایانه های عصبی حیواناتی که سرشان از تن جدا شده، در معرض تحریک قرار گیرند تا مدتی به حرکت خود ادامه می دهند.او چنین نتیجه گرفت که سطوح مختلف رفتار به قسمت های مختلف مغز و نظام عصبی وابسته است. هال، بویژه چنین فرض کرد که حرکت ارادی به مخ، حرکت بازتابی به نخاع، حرکت غیرارادی به تحریک مستقیم ساختمان عضلانی و حرکت تنفسی به مغز تیره مربوط است.