مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

۱ مطلب در مهر ۱۳۹۲ ثبت شده است

ژله و پاستیل - mahu.ir

ژله یا لرزانک، آب میوه پخته شده در شکر حاویژلاتین که در هوای سرد منعقد می‌شود. در حال حاضر ژله بیشتر به صورت پودر ژله یافت می‌شود که باید آن را با آب سرد و گرم مخلوط و در یخچال منعقد کرد. به دلیل اینکه در این ماده ازژلاتین استفاده می‌شود، گیاه خواران از خوردن آن پرهیز می‌کنند زیرا این ماده ازکلاژن پوست و استخوان جانوارن تهیه می‌شود. به دلیل استفاده از مواد مختلف دارای طعم‌های مختلف مانند پرتقالی، آلبالویی و... می‌باشد. (لینک مطلب)

  • حامد عبیری