مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

مجله اینترنتی رویش

رویش جوانه‌های سلامتی

پژوهشگران به منظور برخورداری بدن از ویتامین B6 بر مصرف ماهی، جگر، گوشتها، حبوبات و جهت بهره مند شده از اسید فولیک بر مصرف سبزی و میوه تاکید دارند.

محققان ژاپنی دریافتند که افراد برخوردار از رژیم‌های غذایی حاوی مقادیر بالا از ویتامین B کمتر از دیگران به بیماریهای قلبی عروقی دچار می شوند.پژوهشگران ژاپنی با انجام تحقیق روی 23 هزار مرد و 36 هزار زن به مدت 14 سال به این واقعیت دست یافتند زنانی که رژیم غذایی با مقادیر بالای اسید فولیک و ویتامین B6 مصرف می کنند کمتر از دیگران به دلیل ابتلا به بیماریهای قلبی می میرند و در مورد مردان نیز همین رابطه در خصوص نارسایهای قلبی مصداق دارد.

نتایج این تحقیق که در آخرین شماره مجله Stroke به چاپ رسید نشان داد که مصرف ویتامین B 12 در این خصوص هیچ گونه تاثیری ندارد.محققین یاد شده عقیده دارند که علت برقراری چنین ارتباطی ناشی از تاثیر ویتامینهای یاد شده بر کاهش اسید آمینه ای در خون موسوم به homocysteine است که این ماده دیواره های داخلی عروق را تخریب می کند و از عومل شکل دهنده لخته های خونی در عروق است. پژوهشگران به منظور برخورداری بدن از ویتامین B6 بر مصرف ماهی، جگر، گوشتها، حبوبات و جهت بهره مند شده از اسید فولیک بر مصرف سبزی و میوه تاکید دارند.

  • حامد عبیری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی